Кількість
|
Вартість
|
||
|
Набір для настоювання Drink it Коньяк горіховий домашній
Коньяк горіховий це класичний напій на дубовій трісці, збагачений нотами мускатного горіха і кориці.
Мускатний горіх надає напою теплих, пряних і злегка солодких нот. Кориця має теплий і насичений пряний смак, який може доповнити коньяк, надаючи йому додаткові складні ноти.
Рецепт приготування
- Залити вміст пакета об'ємом до 3 л горілки, спирту або самогону подвійної перегонки міцністю 40%.
- Настояти 10 днів у темному місці. У процесі настоювання струшувати 1 раз на добу.
- Відфільтрувати.
- Додати столову ложку цукру (15-20 г), перемішати до повного розчинення.
- Поставити в темне місце, дати відпочити 5 днів.
Тривалість приготування напою становить 15 днів.