Кількість
|
Вартість
|
||
|
Закваска для сиру Сулугуні
Сулугуні являє собою один із видів традиційного розсільного сиру, а його батьківщиною вважається край Самегрело в Західній Грузії.
У продукту яскравий кисломолочний смак, що не має домішок, пряний аромат і ущільнена структура, що зберігає пружинисту форму. Класичний сулугуні має білосніжний або злегка жовтуватий відтінок, який рівномірно закриває всю поверхню сирних скибочок. Під час формування в них можуть виникнути порожнечі, але тільки несиметричної форми.
Об'єм молока | Закваска (шт) | Фермент (шт) |
---|---|---|
на 6 літрів | 1 | 1 |
на 9 літрів | 3 | 3 |
на 10 літрів | 1 | 1 |
на 20 літрів | 1 | 1 |
на 50 літрів | 1 | 1 |
на 100 літрів | 1 | немає в комплекті |
Рецепт приготування сиру сулугуні можна подивитися тут.