Кількість
|
Вартість
|
||
|
Солодово-зерновий екстракт Drink it Бурбон
Солодово-зернові екстракти - сировина для спрощеного циклу виробництва напоїв бродіння.
Екстракти спрощують процедуру підготовки сусла, тому що виключають трудомісткі і витратні за часом процеси підготовки зернового солоду: дроблення, затирання і фільтрацію.
Бурбон - міцний алкогольний напій, виробляється в США. Головна відмінність від європейських сортів віскі в тому, що основною сировиною для нього є кукурудза, іноді для додання особливого смаку, додаються зерна інших злаків.
Склад
Кукурудза, солод пивоварний ячмінний світлий, глюкозно-фруктозний сироп ГФС-42, вода.
Інструкція приготування
- Банку з екстрактом помістіть у гарячу воду на 10 хв. Це дасть змогу розм'якшити вміст банки, і екстракт буде легше виливатися.
- Розводимо екстракт гарячою водою. На один кілограм екстракту беремо 4 літри води (гідромодуль 1:4). Розчиняємо до отримання однорідної рідини.
- Вносимо дріжджі, дотримуючись інструкції виробника та суворо дотримуючись температурного режиму. Перемішуємо і залишаємо на зброджування. Коли бродильна ємність припиняє виділення газу, а на дні утворюється осад - продукція готова до перегонки
- Переганяємо.
- За бажанням витримуємо напій в дубовій бочці або використовуємо для настоювання дубову щепу або кубики.
- Напій готовий до вживання.