Кількість
|
Вартість
|
||
|
Набір для настоювання Drink it Закарпатська кедрова
Настоянка на шкаралупі кедрового горіха має благородний коньячний колір, впізнаваний приємний аромат і смак.
Шкаралупа кедрового горіха є основою напою, яка дарує йому характерний аромат і смак кедра. Корінь калгану, трава звіробою та листя мяти прецевої підкреслюють і збагачують смак кедрового горіха.
Цей набір - чудовий спосіб створити власний унікальний напій, який не лише додасть вам нових смакових відчуттів, а й занурить в атмосферу традицій Закарпаття.
Рецепт приготування
- Залити вміст пакета об'ємом до 3 л горілки, спирту або самогону подвійної перегонки міцністю 40%.
- Настояти 10 днів у темному місці. У процесі настоювання струшувати 1 раз на добу.
- Відфільтрувати.
- Додати столову ложку цукру (15-20 г), перемішати до повного розчинення.
- Поставити в темне місце, дати відпочити 5 днів.
Тривалість приготування напою становить 15 днів.