Кількість
|
Вартість
|
||
|
Чиллер Смакуй 13 метрів
Занурювальний чиллер застосовують для швидкого охолодження сусла після кип'ятіння. Це дасть змогу уникнути зараження бактеріями, а також впливає на підсумкову прозорість напою.
Чиллер або охолоджувач сусла являє собою спіральну котушку з нержавіючої трубки. Зручність конструкції полягає в тому, що за допомогою шланга чиллер можна під'єднати до звичайного крана на кухні, тим самим холодною водою швидко охолодити сусло.
Спосіб використання:
- За 10-15 хвилин до завершення варіння сусла, занурити чиллер у варильний котел;
- Під'єднати до чиллера шланг для подачі води і шланг для відведення, який йде в комплекті;
- По закінченню варіння, подати через шланг холодну воду, яка, протікаючи трубкою чилера, буде забирати тепло у сусла;
- Дочекатися потрібної температури охолодження сусла, після чого прибрати чиллер з варильного котла;
Виконано з нержавіючої сталі марки AISI 304.